Ocene o Urotrin

 • David
  S pomočjo Urotrin sem premagal kronično vnetje prostate, s katerim se borim že vrsto let. In kljub temu, da imam skoraj 50 let, je moje spolno življenje zacvetelo z novimi barvami. Tudi v mladosti nisem čutil tako moške moči. Vse je pod nadzorom od začetka do konca - brez napak. Hvala fantje za dober nasvet glede kapsul Urotrin!
  Urotrin
 • Ana
  Čeprav sva se trudila, 6 let zakona z možem in mano ni prineslo otrok. Pregled je pokazal, da njegova kakovost sperme ne omogoča zanositve. Preizkusili smo različna zdravila, prehrano in način življenja spremenili v zdravega. Nič ni delovalo, dokler moj mož ni vzel tečaja kapsul Urotrin. In zdaj se pripravljam, da možu dam sina, mar ni to čudež!
  Urotrin
 • David
  Bil sem zmeden, ko sem ugotovil, da ne morem več slediti v postelji. Sem pa mlad in razmeroma zdrav. Vendar je trdo delo in nenehen stres naredil svoj trik. Resnično sem se bal kasnejše impotence in se odločil za akcijo. Po naključju je hitro napadel zdravilo Urotrin, ki je resnično pomagalo.
  Urotrin
 • Zala
  Dolgo si nisem upal povedati svojemu moškemu, da ni rit v seksu. Najprej sta se sprla, nato pa se izmislila in začela skupaj iskati rešitev. Večina pravnih sredstev ni imela učinka, vendar smo preizkušali vse nove možnosti, dokler nismo našli Urotrin. V enem mesecu se je spolna vzdržljivost precej izboljšala, od takrat oba uživava v intimi.
  Urotrin
 • Nina
  Začel sem opažati, da postajam kot moški po 56 letih šibkejši. Sprva sem samo pil vitamine, zdravnik pa mi je kot preventivo svetoval Urotrin. In potem, ko sem popil celoten potek kapsul, sem zares začutil razliko! Spet sem bil kot mladenič in ženske so to takoj opazile. Navdušenje in vztrajna erekcija sta mi omogočila, da se nisem dal več ur.
  Urotrin
Uporabniška ocena Urotrin
4.3
5